Wie ik ben

Zjosque Bergman

Mijn naam is Zjosque Bergman. Ik ben in 1964 geboren in een dorpje in het land van Maas en Waal. Als kind was ik erg op mezelf, en bracht ik veel tijd in de natuur door. Ik tekende graag, en was altijd met dieren in de weer.


Na de lagere school kwam de middelbare.
Dat stilzitten de hele dag was niets voor mij. Buiten school was de grote wijde wereld zo interessant dat het leren er wel eens bij inschoot. Toen ik echter met mijn handen in de weer kon leek het allemaal goed te komen. Ik was graag onder de mensen, en bracht veel tijd met anderen door.

 

Sinds 1990 heb ik diverse banen in diverse disciplines gehad.
Zelfstandigheid bleek voor mij van groot belang.
Voor mezelf kunnen zorgen, en toch tijd overhouden.

 

Door de jaren heen werd de omgang met mensen steeds belangrijker. In plaats van met de rug naar de mensen toe (praktiserend schilder, behanger, decoratieschilder) te werken, draaide ik me met mijn gezicht naar ze toe Ik bleek erg goed te zijn in het leggen van contacten, en luisteren naar mensen.

 

Regelmatig ben ik me er bewust van dat de uitdagingen in mijn leven op diverse vlakken (lichamelijk, psychisch en emotioneel) me alleen maar sterker hebben gemaakt en beter maken in wat ik nu als mijn doelen zie: Het helpen van mensen hun klachten te verlichten of op te lossen, of een poos met ze mee te lopen en werk uit handen te nemen.
Mijn eigen ervaringen en die van mijn cliënten maken dat ik nieuwe keuzes maak betreffende mijn verder ontwikkelingen als therapeute, maar ook op het gebied van  begeleiding, verzorging en ondersteuning.

Daarom ben ik ook in te schakelen voor diverse ondersteunende diensten in uw eigen omgeving.

 

Kijk eens rond op mijn pagina om te zien of ik iets voor u kan betekenen.
In dat geval, schroom niet en neem gerust contact met me op.

 

Warme groet,
Zjosque bergman

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn