Aanbevelingen Klankschaaltherapie

'Je hebt gelijk, Zjosque. De werking van klank is eigenlijk ongekend: eenvoudig, mooi, maar een uiterst krachtig hulpmiddel om in te zetten bij klachten en genezingsprocessen. Tijdens de cursus klankschaalmassage die je bij mij hebt gevolgd, liet je al zien hele goede klankschaalbehandelingen te kunnen geven. Het doet me goed te lezen dat je de klankschalen ook bent gaan inzetten in je praktijk, nu je de cursus hebt afgerond. Ik hoop & geloof dat je met jouw klankschalen anderen zeker kunt inspireren. Ik wens je veel plezier.
Iwan (IwanBoersma@hotmail.com)'

 

'Ik heb jouw behandeling ervaren als een doorbraak. Mijn rechterarm  was verdoofd door mijn opname in het ziekhuis. Er zat nog een element van krampachtig vasthouden aan overleden. Tijdens de behandeling met holsitic Pulsing, gecombineerd met Klankschalen werden mijn cellen zich bewust van het feit dat ik het overleefd heb en kwam er een diepe ademhaling op gang. Een verademing! Sindsdien heb ik weer een maximale gevoel in mijn rechterarm. Mijn tennisspel is weer gegroeid.'

Peter
 

'Héérlijk ontspannend! Ongelofelijk dat het zo snel werkt. Holistic Pulsing was nieuw voor me en de combinatie met klankschalen ongehoord! Als ik je nodig heb weet ik je te vinden... Dank je,'

Ton

Klankschaaltherapie

klankschalen 1fWat is klankschaaltherapie?

Bij klankschaaltherapie denkt iedereen aan iets anders, en er zijn dan ook diverse manieren waarop deze metalen schalen worden ingezet. Ze produceren een melodieus geluid wat heerlijk ontspannend klinkt, en door de trilling ook ontspannend werkt.

De werking is zeer intensief door de trillingen die ze veroorzaken wanneer ze worden aangeslagen of aangeroerd. Ik zet de schalen doelgericht en meestal in combinatie met andere technieken in bij het oplossen van spanningen en blokkades. Dit kunnen zowel lichamelijke als mentale of emotionele klachten zijn.
Hiertoe werk ik met een of meerdere schalen op en om het lichaam. De trillingen kunnen ingrijpende veranderingen teweegbrengen in lichaam, ziel en geest.
Ze brengen je in harmonie met jezelf.

 

 

Klankschalen, bij welke klachten?

- bij stress,
- spanningsklachten
- burn-out 
- bij slaapproblemen
- bij diverse andere klachten waarbij sprake is van verstoringen van de balans.

 

klankschalen 2

Bij deze behandeling ben je comfortabel gekleed en lig je op een behandeltafel of op de grond, afhankelijk van eventuele combinaties met andere werkvormen.
Er zijn enkele klachten waarbij voorzichtigheid geboden is of behandeling wordt afgeraden. Denk aan trombose, epilepsie, zwangerschap, vers littekenweefsel, pacemaker, trauma of psychose.

 

Werking klankschalen

De theorie gaat er van uit dat alles in je lichaam (organen, zenuwen, weefsels, vloeistoffen) een eigen trillingsgetal heeft. Klachten zouden ontstaan wanneer dit verstoord wordt door geluiden, stress of de vervuilingen waar men dagelijks aan blootgesteld uit in voeding en omgeving. De schalen harmoniseren, trillen los wat vast zit, en herstellen de stroming in het lichaam die zo nodig is om voedingsstoffen aan- en afvalstoffen af te voeren.
Je lichaam wordt eigenlijk net als een muziekinstrument, opnieuw gestemd.
Zo helpen de tonen van deze schalen mee aan je herstel.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn