Aanbevelingen Detox- voetenbad

'Vreemd om het te voelen tintelen door mijn hele lijf! Mijn huid is nu veel rustiger, zeker iets om regelmatig te doen!' 
 
'Wat bijzonder dat voetenbad! Je ziet het water echt verkleuren .. en wat een mooie combi met het pulsen, wat losgemaakt wordt, wordt zo inderdaad extra snel afgevoerd..'

Gaste
 
'Je zult het niet geloven maar ik heb nog geen koude voeten gehad sinds het voetenbad. Ik ben benieuwd hoe lang ..'

Cis

Het ontgiftende voetenbad

voetbad 1Om altijd in balans te zijn zou onze wereld harmonieus, schoon, en stressvrij moeten zijn.


We vragen veel van ons lichaam, vaak zonder het voldoende rust te geven. Een volle agenda, druk in het werk of de thuissituatie, het houdt niet op! Dit heeft gevolgen voor onze gezondheid.

 

Door de voeten in dit voetbad te plaatsen zullen allerlei afvalstoffen zich via de poriën uit het lichaam laten trekken. U voelt zich vaak direct beter.
Denk bijvoorbeeld ook aan een voetbad na medicatie (antibioticakuur)of anesthesie bij de tandarts.
Onze intensieve levensstijl vraagt zijn tol. We staan dagelijks bloot aan allerlei gifstoffen via onze voeding (vet, ongezond, hulpstoffen), dranken (koffie, alcohol), de lucht die we inademen (vervuilde lucht door sigaretten, uitlaatgassen), medicatie, straling en vervuild water. Dit vuil stapelt zich op in ons lichaam, en bedreigt het immuunsysteem: we raken uit balans. Deze reinigingsmethode, die zelfstandig of in combinatie met andere van mijn werkvormen toegepast kan worden, helpt vaak bij de strijd tegen klachten als hoofdpijn, lusteloosheid, vermoeidheid, slechte huid, verkoudheid, griep, een opgeblazen gevoel, of slapeloosheid. Het voetbad helpt het lichaam te ontgiften, om lichaamsfuncties te herstellen, je in balans te brengen en zo ziektes geen kans te geven. Het stimuleert het lichaam om via de lymfevaten deze afvalstoffen af te voeren. Het zuivert en brengt zuurstof naar de cellen waardoor je je als herboren zult voelen en er ook ‘frisser’ uit zult zien. De gifstoffen, parasieten & chemicaliën zullen door de huid heen in het water worden getrokken.

 

Het water zal veranderen van schoon en helder in groezelig en verkleurd. Hieraan zie je dat het gif uit je lichaam is getrokken. Het trekt op een veilige, pijnvrije en zachte manier de afvalstoffen door je voeten naar buiten. Je krijgt meer energie en je voelt je vitaler en jaren jonger. De duur van de behandeling is 15 of 30 minuten. Een manier die makkelijk en veilig je lichaam zuivert van gevaarlijke gifstoffen die ervoor zorgen dat je je ongezond voelt en er vaak ook zo uitziet. Ga lekker achterover zitten en ontspan, terwijl het voetbad de ontgiftende ionen in het water genereert. In de natuur trekt een boom energie aan en laat het gifstoffen vrij via de onderkant van de stam. Dit werkt op dezelfde manier.

 

voetbad 2Wanneer niet te gebruiken?

Deze behandeling mag niet worden toegepast tijdens zwangerschap, ook niet wanneer je borstvoeding geeft. Ook overleg bij epilepsie, een orgaantransplantatie of metalen implantaten. Niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Kinderen van 11 tot 15 jaar wordt een behandeling van 15 minuten aangeraden en alleen onder supervisie van een volwassene.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn