Earthing

earthingEarthing, geaard zijn

Ook in het kader van afvalstoffen direct afvoeren biedt ik de mogelijkheid om tijdens behandeling ‘geaard’ te zijn.

Dit betekent dat je met de huid, (meestal handen) contact maakt met een aardingsmat. Dit is een geleidende mat, die in direct contact staat met de aarde. Door dit directe contact met de aarde is het mogelijk overtollige vrije ionen die overlast veroorzaken, af te laten vloeien.

 

Bij welke klachten Aarden?

Aarden vermindert op natuurlijke wijze:

- ontstekingen
- pijn
- stress
- slapeloosheid
- snurken
- hoofdpijn

 

en verbetert:

- het immuunsysteem
- het energieniveau
- het herstel na ziekte
 -het herstel na sporten/sportblessures

 

Aarden vertraagt het verouderingsproces en beschermt tegen de negatieve effecten van Elektro Magnetische Straling (EMF).
Aarden is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde om op een natuurlijke manier klachten te verminderen en het zelfhelend vermogen te verbeteren. Het is heel eenvoudig en veilig. Maak met je blote voeten contact met de aarde en het helingsproces komt vanzelf op gang.
In onze moderne tijd waarin we op schoenen lopen, onze huizen geïsoleerd hebben en niet meer op de grond slapen, is dit proces verstoord. Het is één van de aandachtspunten bij chronische ontstekingen, chronische pijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en auto-immuunziekten.

 

Het menselijk lichaam is geëvolueerd terwijl het in contact was met de aarde en heeft dit natuurlijke contact nodig om goed te functioneren.​
​In Amerika is er een manier ontdekt, waarbij je op eenvoudige wijze jezelf met de helende energie van de aarde kunt verbinden, terwijl je binnenshuis bent en tijdens je slaap. Er zijn verschillende producten ontwikkeld die simpel en doeltreffend aarden, onder meer een laken voor op bed en een mat voor op het bureau of op de grond. Deze sluit je met behulp van een speciale draad en een speciaal ontworpen aardingsstekker aan op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een speciale pin, die je in de grond steekt.


Zoals gezegd, binnen mijn praktijk kun je kennismaken met het aardingsmatje om te kijken of het iets voor kan doen.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn