Aanbevelingen praktijk Zjosque

"Eigenlijk gaat het heel goed! Ik heb een periode achter de rug van loslaten en nieuwe dingen beginnen. Jouw behandelingen hebben er mede toe bijgedragen dat dit nu mag gebeuren. Bedankt! Ik ga ervoor om te doen wat ik mag, vanaf nu!!!!!!!"

Liefs, José

 

"Zjosque Bergman is a very sensitive and gentle therapiste who is working on you with a good consciousness about your physical and mental state!"

Regina Kiefer
 

"Dank voor je professionele maar ook warme steun en begeleiding. ik ben weer op de rails!"

Jolijn

 

"Voor het eerst kennisgemaakt met holistic pulsing, een bijzondere ervaring in overgave.  Als yogadocent heb ik ondanks al mijn ervaring toch nog gebieden die ik(onbewust) span. Een les voor me in bewustwording dankzij de zeer professionele en zorgvuldige handen van Zjosque, dank hiervoor, ik zie uit naar onze volgende afspraak. 's Avonds geslapen als een roos...Het is toch steeds heel boeiend hoe iedere benaderingswijze zijn unieke kwaliteiten heeft. Mooi om dat te kunnen zien als aanvulling en niet in termen van concurrentie, dat is echt holisme! Ik zie uit naar onze volgende uitwisseling."

Joop van Remortel Yogadocent/Adem Ontspanningstherapeut

Praktijk Zjosque, de kracht van zachtheid

gesprekBasis binnen de praktijk is dat ik met behulp van lichaamswerk voorzichtig los maak wat vast zit. Fysiek, mentaal en emotioneel.
De door mij beoefende technieken mogen geen pijn veroorzaken, en behoren tot de ‘zachte’ werkvormen. Ik werk zonder druk, en niet direct op de huid. Sleutelwoorden zijn ‘voelen’, 'stroming' en ‘loslaten’.


Mijn werkvormen zijn

- Holistic Pulsing,
- Klankschaaltherapie,
- Yoga therapie.

 

Zjosque

Verder gebruik ik hulpmiddelen zoals

- Energylight
- Detox-voetbad
- Back2life,
- Earthing.

Al mijn behandelvormen vinden gekleed plaats, liggend op een behandeltafel of eigen bed, mijn behandelstoel of uw eigen makkelijke stoel.


Over al deze diensten is op de site onder 'werkvormen' meer informatie te vinden. 
Uiteraard maakt een goed gesprek deel uit van mijn behandelingen. (mits gewenst).

 

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn