Aanbevelingen Persoonlijke verzorging

'Zjosque heeft bij Buro Zes een training gevolgd over de basisverzorging in de zorg. Deze training heeft ze met veel enthousiasme gevolgd. Ze had zich grondig voorbereid, was serieus met de lesstof bezig en de theorietoets heeft ze met een voldoende afgerond';.

Agnes Räkers, docent verpleegkunde, eigenaar Buro Zes

 

'Zjosque heeft regelmatig naar tevredenheid onze meervoudig gehandicapte dochter J. verzorgd. Hierbij heeft ze haar o.a. in bad gedaan (met tillift), liggend en zittend aan- en uitgekleed, geholpen met eten en drinken en therapeutische ABR- behandelingen gegeven'.

Dank, Anouk L.v.R.

Persoonlijke verzorging

persoonlijke verzorgingAls het door onvermogen niet mogelijk is om goed voor jezelf te zorgen kan ik je ook van dienst zijn. Bijvoorbeeld tijdens de herstelperiode na een ongeval of tijdens en na ziekte. Denk hierbij aan ochtend en dagrituelen, douchen, steunkousen, nagels of huid- en haarverzorging, maar ook je make-up voor je verzorgen.

Ik kan dit zowel voor cliënten die bedlegerig zijn als voor anderen aanbieden. Zo houden we je omgeving en jezelf in een optimale staat. Vaak is het praktisch om dit in een teamverband te doen zodat je bij ziekte of vakantie toch de zorg krijgt die nodig is. Daar heb ik ook adviezen in.


Ik ben hier uiteraard toe bevoegd en heb een uitgebreide cursus gevolgd.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn