Aanbevelingen

‘Zjosque, het was geweldig dat we door een gedeeltelijke eigen bijdrage (naast zorgkantoor)

dezelfde zorgverlener voor meer uren konden aanbieden aan mijn man. Hij kon al die verschillende gezichten niet meer verwerken en werd er erg boos en verdrietig van. Ideaal dat je deze mogelijkheid, met duidelijke afspraken en goed overleg wilde en kon aanbieden. Het heeft gezorgd dat wij meer ontlast waren en ik gewoon zijn partner kon blijven.

Mevr. W. L.

U kunt particulier zorg inkopen

particuliere zorg lr(Betaling uit eigen middelen).
Als je om een of andere reden geen mogelijkheid of wens hebt PGB of andere ondersteuning via gemeente- overheids- of zorgverzekering aan te vragen is er de mogelijkheid om zelf zorg of begeleiding in te kopen, of om zelf aanvulling op financiering te doen op de vergoeding/ zorg die je al krijgt. Er zijn dan bij dit gedeelte verder geen partijen bij betrokken.
Ik kan hierbij met je kijken naar redelijke tarieven om mijn zorg in te kopen. Ook dan maken we een contract op om duidelijkheid te creëren en misverstanden te voorkomen. Hierin worden de basisgegevens genoteerd, en ook de afspraken omtrent gemaakte afspraken en gehanteerde tarieven. De prijs wordt inclusief BTW bepaald.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn