Aanbevelingen

‘Het was fijn  om door jouw ogen naar mijn leefomgeving te kijken en samen tot opfrissing en verandering te komen. Wat een geschilderd muurtjeen wat details al kunnen doen! Zeker als je leefomgeving steeds kleiner wordt is dit van veel meer belang dan ik me realiseerde.

Dank, Jan.’

Kleur- en omgevingsadvies

Als je je niet prettig voelt in je woning of op je werkplek terwijl je daar toch veel tijd doorbreng kan dat een reden zijn van een gevoel van onbehagen, wat klachten kan veroorzaken.
Vaak heeft het te maken met bijvoorbeeld verkeerd kleurgebruik of verkeerde opstellingen van uw spullen, en kan er vrij eenvoudig iets veranderd worden.


Een omgeving waar iemand zich niet prettig voelt kant hem/haar ziek maken of minder goed laten presteren. Het is mogelijk dat ik ter plekke met je ga kijken wat de problemen veroorzaakt. In een aangepaste omgeving kun je je veel beter voelen en vaak beter functioneren. Dit effect wordt vaak onderschat. Het gaat dus niet om ‘modegevoelige’ veranderingen, maar om gevoelsmatige. We gaan niet op zoek naar grote projecten, maar kleine aanpassingen. Wat wil je in een ruimte doen, hoe wil je je voelen, wat is de functie? Wat voelt er goed, wat stoort..


Meestal is het niet nodig om grote wijzigingen aan te brengen. Het is vaak een kwestie van een nieuwe blik en een gericht advies, waardoor je je prettiger voelt. Door mijn opleiding en ervaring in zowel het adviseren als uitvoeren van dit soort projecten, kan ik je hierbij van dienst zijn. Mocht het voor beide partijen zo uitkomen, dan is het mogelijk dat ik kleine veranderingen dan ook zelf voor de cliënt uitvoer. Anders zal ik  je doorverwijzen.


Deze diensten kan ik aanbieden omdat ik zowel de Schilderschool (ambachtelijk meester schilder) als het Mollerinstituut (tekenen/ handvaardigheid) heb doorlopen.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn