Aanbevelingen

We vonden het heel fijn dat jullie er waren in deze te korte en zware periode, en voor wat jullie voor ons en Willy betekent hebben. Het is een grote steun geweest, heel bijzonder, nogmaals enorm bedankt voor alles. We wilden zo graag zelf zorgen, maar het werd ons echt teveel. Annet
Wat heeft het veel rust gegeven toen jullie met zijn 2en kwamen, en de nachten, medicatie en verzorging van vader op jullie namen. Eindelijk niet meer al die verschillende gezichten aan zijn bed, maar gewoon 2 lieve ‘extra dochters’. De vanzelfsprekendheid en betrokkenheid hebben hem en ons nog veel goed gedaan.

Veel dank, Esther

Huishoudelijke ondersteuning

huishoudelijkOok degenen die door omstandigheden ondersteuning nodig hebben in het huishouden kunnen een beroep op me doen. In overleg of zelfstandig kijk ik wat nodig is, en waar de prioriteiten liggen. Zoveel mogelijk volgens de wens van u als cliënt.
Meestal doe ik dit in een ‘sociale’ context, dus ook hier moet sprake zijn van een ‘klik’, en zal de cliënt meestal thuis zijn. We kijken ook wat deze zelf kan en wil doen.
Soms gaat het ook over een eenmalige ‘opruimactie’, en kun je het daarna zelf weer aan.

 

Dit kan ik aanbieden op basis van een aantal jaren ervaring bij diverse cliënten.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn