Aanbevelingen Begeleiding

'Ik voel me veilig als je bij me bent. Je helpt me dingen te ondernemen die ik alleen niet kan, en ik ben blij dat mijn wereld zo groter wordt.'

K.

 

'Zjosque is een opgeruimd, oplettend en betrokken lid van mijn team. Kan haar zeker aanbevelen'.

Begeleiding/coaching

begeleiding 1Soms is het moeilijk om zelf dingen te ondernemen of de dag prettig door te brengen. Soms is het moeilijk om ergens (alleen) heen te gaan. Iemand die je dan net even dat zetje geeft, mee gaat of je moed inspreekt kan dan een grote steun zijn.
Soms is het moeilijk om structuur te krijgen of overzicht te houden in je papieren. Of verzamel je zoveel spullen dat je het overzicht kwijtraakt. Misschien wil je in je omgeving iets veranderen en heb je daar hulp bij nodig.
Het kan moeilijk zijn door vermoeidheid of pijn, of misschien zit je met een energietekort of een psychisch probleem wat zorgt dat je het alleen niet makkelijk redt.


begeleiding 2Ik kijk met je waar je problemen zitten en wat mogelijke oplossingen zijn. Samen koken of eten, boodschappen doen of eens ‘gezellig’ winkelen, bezoek aan familie, vrienden of een arts. Even een kopje koffie met een gesprekje, structuur aanbrengen.
Eindelijk eens die hobby oppakken of een vereniging bezoeken..
Er is van alles mogelijk, en t begint met een gesprek om te kijken of er een ‘klik’ is. 


Dit kan ik aanbieden omdat ik door diverse opleidingen steeds meer inzichten verwierf in alle zaken om ziekte en andere klachten heen. De holistische visie ‘dwingt’ aandacht af voor alle medebepalende factoren die een optimale kwaliteit van leven bepalen.

Aangesloten bij:

 


 
venvn a  nat hulpgids a  kiwa a LogoHP a  ptq footer a  rode kruis a

buro6 a

 

 

 

 

Gekleed lichaamswerk Praktijk Zjosque | Het Klokkendiep 11 | 5231WG Den Bosch | 06-10344766 | BTW: NL001929520B12 | Privacyverklaring

Sign in with LinkedIn